IDENTIFICATION OF THE LIPIDS OF THE MICROALGAE CHLORELLA PYRENOIDOSA (THIS WAS OBTAINED THROUGH BIOTECHNOLOGY)B

Code: 230312263
Downloads
3
Views
57
Compartilhe
Título

IDENTIFICATION OF THE LIPIDS OF THE MICROALGAE CHLORELLA PYRENOIDOSA (THIS WAS OBTAINED THROUGH BIOTECHNOLOGY)B

Autor(a):
  • Fabíola Ornellas De Araújo

DOI
  • DOI
  • 10.37885/230312263
    Publicado em

    30/03/2023

    Páginas

    286-298

    Capítulo

    23

    Resumo

    Through the cultivation of the microalgae Chlorella pyrenoidosa was used the discontinuous biotechnological process, which was obtained a microalgal biomass (dry). This was directed to the supercritical processing apparatus, in which after use it was obtained an extract. This was analyzed to verify the types (varieties) of fatty acids in a gas chromatograph and also, it was coupled to mass spectrometry. It was noted that to perform the analysis in these two devices there was a complementarity between the results of types of fatty acids.

    Ler mais...
    Palavras-chave

    Chlorella pyrenoidosa, Discontinuous biotechnological process, Microalgal biomass(Dry), Types (varieties) of Fatty Acids.

    Licença

    Esta obra está licenciada com uma Licença Creative Commons Atribuição-NãoComercial-SemDerivações 4.0 Internacional.

    Licença Creative Commons

    O conteúdo dos capítulos e seus dados e sua forma, correção e confiabilidade, são de responsabilidade exclusiva do(s) autor(es). É permitido o download e compartilhamento desde que pela origem e no formato Acesso Livre (Open Access), com os créditos e citação atribuídos ao(s) respectivo(s) autor(es). Não é permitido: alteração de nenhuma forma, catalogação em plataformas de acesso restrito e utilização para fins comerciais. O(s) autor(es) mantêm os direitos autorais do texto.

    Este site utiliza cookies. Usamos cookies para personalizar conteúdo e anúncios, fornecer recursos de mídia social e analisar nosso tráfego. Ao continuar você concorda com a nossa política de utilização de cookies.

    Continuar